O podjetju

Temelj našega poslovanja je dejavnost predelave različnih vrst kovin. Zavedamo se, da sta kakovost naših izdelkov in ugodna cena temelj naše konkurenčnosti in posledične poslovne uspešnosti. V podjetju že več kot 21 let uspešno izpolnjujemo zahteve in pričakovanja na tržiščih celotne Evrope in sledimo svojemu poslanstvu in viziji. Posebno pozornost podjetje namenja celovitemu ohranjanju okolja.

Naša dejavnost je usmerjena predvsem na izdelke iz jekla, nerjavečega jekla, aluminija in bakra. Predelujemo različne oblike pločevine, cevi in profilov. Izdelujemo sestavne dele za telekomunikacijsko in energetsko dejavnost ter za področje avtomatizacije in strojegradnje, ohišja za audio in druge elektronske naprave, kovinske dele električnih in ročnih orodij, transportna stojala in ostale kovinske konstrukcije po naročilu.

Poslanstvo podjetja

Podjetje prispeva k zadovoljstvu in globalni konkurenčnosti svojih strank. Z najmodernejšo visoko zmogljivo tehnologijo in strokovnim pristopom naših zaposlenih si prizadevamo čim bolj olajšati delo, ter povečati obseg in kakovost proizvodov njihove dejavnosti.

Vizija podjetja

Postati eno izmed vodilnih podjetij v panogi in ostati resen in zanesljiv partner pri priskrbi mehanskih delov, prepoznavno po kakovosti naših storitev in dolgoročnih partnerstvih.


+386 4 23 14 600
 
Omogoči piškotke | Vse pravice pridržane, Bojan Čepin s.p.